©2019 by Thymos Intelligence. El Gusto Loco, one of the brands of Thymos Intelligence

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

OVER ONS

Hi, bedankt voor je bezoek

Wij zijn Patrick & Michèle, 

Wij zijn beiden gepassioneerd door het culinaire in ons leven. Den ene met het te maken, de andere om het te eten.

Wat als een hobby startte, groeide uit tot een hoger niveau

ONZE VISIE

Al dan niet vergeten, maar verfrissende (probiotische) dranken, calorie- en suikerarm aanbieden die goed zijn voor body & soul.

ONZE MISSIE

Vanuit onze overtuiging dat uiterlijke schoonheid start van binnenuit, willen wij mensen inspireren, aanmoedigen en helpen om gezonder te leven door te focussen op gefermenteerde dranken

*********

Sterk gedreven door onze passie voor authenticiteit en puurheid, nemen we onze verantwoordelijkheid doorheen het totale productieproces.

**********

El Gusto Loco, a healthy outside starts from the inside...

onze waarden

It's what's on the inside that counts

Puurheid: wij kiezen voor een natuurlijke fermentatie zonder gebruik te maken van onnatuurlijke ingrediënten
Verantwoordelijkheid: wij houden van onze planeet en steunen WeForest
Fun: het brouwen is "fun", en fun is ons levensmotto

ONS VERHAAL

Ons verhaal startte enkele jaren geleden...

Als tiener had ik veel last van buikkrampen, voornamelijk wanneer ik nerveus was... met het ouder worden werd dit alleen maar erger. In 2015, gaf een vriendin van mij water kefir korrels en een recept om een drankje te maken. Met de belofte dat dit wel zou werken, begon mijn echtgenoot te brouwen. Aangezien hij een passie heeft voor koken en graag experimenteert met voeding, probeerde hij enkele varianten te maken. En het was heerlijk! In de zomer kon je het in een champagne glas gieten en had ik een elegant aperitief zonder alcohol... super!

Nadat we citroenen hadden gekocht in een niet nader genoemde supermarkt, verloren we de korrels... :-(

Begin 2016 waren we uitgenodigd bij vrienden. Aangezien deze ook experimenteerden met fermentatie, voornamelijk voedsel, vertelden we dat onze korrels waren verloren gegaan door een bio-citroen, die eigenlijk niet bio was en of zij niet wisten waar we opnieuw aan zulke korrels geraakten. Met een smile tot achter de oren, liep onze gastvrouw naar haar ijskast en presenteerde ons een bokaaltje met water kefir korrels. Zo gelukkig als twee jonge kinderen konden we opnieuw starten met brouwen!

Door het regelmatig drinken van de water kefir ondervond ik dat de krampen minder waren én ik had een alternatief voor water bij het diner, maar ook voor de fruitsap/yoghurt aan de ontbijttafel. Ik stelde de vraag aan mijn echtgenoot of het niet mogelijk was om dit in grotere hoeveelheden te maken, zodat ook andere mensen daar voordeel konden uit halen. We gingen aan de slag en kozen voor verschillende smaken, we waren er van overtuigd dat onze vrienden en ook andere mensen dit alternatief drankje wel zouden appreciëren.

 

Na een hoop lectuur, uren het internet afschuimen en veel experimenteren hebben we uiteindelijke de smaken die we willen! 

Next step.... vermenigvuldigen!

Privacy Beleid

Wij hechten belang aan uw privacy, lees meer....

Deze website maakt gebruik van cookies, lees meer...